Der har været utroligt mange rygter det seneste år om en billig version af iPhonen. Nu er der (måske) lækkede billeder.

Er dette en budgetudgave af iPhone?

Der har været utroligt mange rygter det seneste år om en billig version af iPhonen. Nu er der (måske) lækkede billeder.

Som med alt andet Apple lever rygterne om en billigere version af iPhonen i bedste velgående. Og nu har de fået et ekstra liv med påståede lækkede billeder af en plastik-version.
Billederne stammer fra en kinesisk telefonproducent, Techdy, der specialiserer sig i at kopiere andre telefoner og sælge dem til lavere priser end originalerne.
Techdy påstår, at de har fået fat i den kommende budgetversion af iPhonen og viser den stolt frem i en video, de har lagt på nettet. Der er dog et twist... For videoen er selvfølgelig ikke lavet for at vise den kommende iPhone frem, men for at sælge deres egen kopi af den påståede kommende iPhone.
Techdy har nemlig allerede kopieret iPhonen, hvis man da kan kalde det det, når iPhonen hverken er lanceret eller annonceret.
Deres version kalder de Basic Bear og er en Android telefon. Faktisk er Basic Bear slet ikke så tosset, hvis man kigger på specifikationerne, og prisen er kun 199 dollar.
Basic Bear har samme skærm som iPhone 5, en 1.7 GHz quad-core Snapdragon 600 processor, 16 GB intern hukommelse og en standard installation af Android 4.2.1. Det vil sige, at man faktisk får ret meget for pengene.
Men igen; om en budgetversion af iPhonen kommer til at ligne den, er stadig for tidligt at sige...