Redesign af InfoHedensted (lokal telefonbog for Hedensted og omegn)

InfoHedensted

Redesign af InfoHedensted (lokal telefonbog for Hedensted og omegn)

I september 2012 rykkede jeg arbejdsplads fra Odder Avis til centralproduktionen for Jyske Medier hos Jyske Medier i Horsens. Mine nye arbejdsopgaver blev at producere alle koncernens fem telefonbøger.


Telefonbogsproduktionen foregår i et program der hedder PhonePro, der styrer alt hvad der har med booking og teledata at gøre. Det er et annoncesystem og en persondatabase på én og samme tid.


Før jeg rykkede til Horsens havde jeg aldrig set PhonePro før og den del af telefonbogproduktion jeg havde været med til var egentlig bare at lave annoncerne og skabelonsiderne som vi så betalte et andet firma for at sætte op for os. Men nu skulle det altså samles det hele, og det skulle jeg stå for.


Den første bog jeg skulle producere i systemet skulle til tryk allerede en måned senere, så jeg havde pænt travlt med at sætte mig ind i det hele – men jeg nåede det, selvfølgelig.


Vi har nu valgt at alle telefonbøgerne skal strømlines, laves i samme format, og have designs der minder om hinanden – den designlinie har jeg stået for.


Størrelse: 148 mm × 220 mm

Udgivelse: Januar 2014

Udgiver: Hedensted Avis, Tørring Avis, Jyske Medier A/S

Oplag: ca. 23.000

Arbejdsopgaver: Redesign af alle bogens sider og forny logo. Opsætning af alle sider.

Programmer: Adobe CS5.1/CS6 pakkerne, Easy Catalog, PhonePro


Det lader til mit site ranker ret højt på google når man søger på InfoHedensted 2014. Jeg har dog intet med denne bog at gøre længere. Hvis du har rettelser til bogen skal du henvende dig her: InfoHedensted


Download bogen som PDF